ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΗΑΤΗΑ ΥΟGA 200 ΩΡΩΝ

  • Αγαπάς τη YOGA;
  • Επιθυμείς ένα συναρπαστικό ταξίδι γνωριμίας με τον εαυτό σου και το σώμα σου;
  • Aναζητάς την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα;

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων JYOTI αποτελεί μια μοναδική πρόκληση.

Είτε ξεκινάς τώρα το ταξίδι σου για να γίνεις δάσκαλος YOGA, είτε θέλεις να αναπτύξεις την προσωπική σου άσκηση, το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα θα σου παρέχει τις δεξιότητες και τα εργαλεία για να εμβαθύνεις στην πρακτική σου, ώστε να διδάξεις αυθεντικά και με βάση μια δυνατή αυτοπεποίθηση και άριστη γνώση.

Δεν είναι απλά ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Είναι μια εξερεύνηση του εαυτού σου μέσω της yoga.

To πρόγραμμα διδάσκει τηyoga σαν ένα σύστημα που βελτιώνει την αυτογνωσία και την ικανότητα του να ζεις την κάθε στιγμή.

Από την φιλοσοφία της YOGA στην pranayama, από την ανατομία στην asana,από την ενσυναίσθηση στην αυτογνωσία και τη δημιουργία αυτοπεποίθησης, και από την προσωπική ανάπτυξη στη δημιουργία στόχων για μια νέα καριέρα σε έναν παγκόσμια και δυναμικά αναπτυσσόμενο χώρο, το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων της JYOTI YOGA, αποτελεί μια πραγματική εμπειρία αλλαγής ζωής.

Η ομάδα της JYOTI YOGA και οι επιστημονικοί συνεργάτες της, έχουν δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με όλες τις δεξιότητες και τα εργαλεία που χρειάζεται ένας δάσκαλος YOGA για να διδάξει αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Οι σπουδαστές, που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα, θα έχουν αποκτήσει μια βαθιά και βιωματική γνώση της yoga και των τεχνικών, για να ξεκινήσουν τη διδασκαλία τους.

Οι σπουδαστές  του εκπαιδευτικού μας προγράμματος αποφοιτούν με την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα όχι μόνο να διδάξουν με ασφάλεια, δεξιοτεχνία και αυθεντικότητα αλλά και να ενταχθούν σε ένα ανεκτίμητο δίκτυο συναδέλφων, συμβούλων και δασκάλων.

Για να ενημερωθείτε για τα μαθήματά μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.