Ζούμε την κάθε στιγμή

.. εισπνέουμε, κλείνουμε τα μάτια μας, εκπνέουμε, εισπνέουμε, ονειρευόμαστε,..

.. αγαπάμε. ερωτευόμαστε.. Ερωτευόμαστε τον σύντροφό μας ξανά. Αφήνουμε την καρδιά μας ελεύθερη. Για να αγαπάμε όλο τον κόσμο και το κάθε άτομο ξεχωριστά. Βγαίνουμε έξω. Ακόμη και με βροχή. Βόλτα στο δάσος, ξυπόλυτοι στο γρασίδι, κοντά στη φύση.
Απολαμβάνουμε το φαγητό. Την κάθε μπουκιά. Καλωσορίζουμε την κάθε μας μέρα, για να ζούμε τις στιγμές της στο έπακρο.
Παίρνουμε ρίσκα. Ακολουθούμε τον ενθουσιασμό μας. Αναρωτιόμαστε συνεχώς , τι μας αρέσει να κάνουμε. Δίνουμε χρόνο στα χόμπυ μας .Κλείνουμε την τηλεόραση και διαβάζουμε περισσότερο. Ταξιδεύουμε. Ανακαλύπτουμε συνεχώς την Ελλάδα. Τον κόσμο. Κάνουμε yoga παντού.
Επιβεβαιώνουμε συνεχώς τι είναι σημαντικό για μας. Δίνουμε χρόνο στα σημαντικά. Φροντίζουμε να μην μας κλέβουν τον χρόνο. Δεν θέλουμε να αφήνουμε τα σημαντικά πράγματα στο έλεος των ασήμαντων. Είμαστε αισιόδοξοι. Θέλουμε να αντικαθιστούμε κάθε αρνητική σκέψη με μια θετική. Αλλάζουμε, αλλάζουμε, αλλάζουμε. Αγκαλιάζουμε τους φόβους μας και προχωράμε προς την κατεύθυνση που οι φόβοι μας μεγαλώνουν. Θέλουμε να έχουμε τη δύναμη να παλέψουμε για αυτά που μπορούν να αλλάξουν και κουράγιο για να ζήσουμε αυτά που δεν μπορούν να αλλάξουν.
Κόβουμε ταχύτητα. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, σταματάμε. Αδειάζουμε το μυαλό μας. Για να σκεφθούμε δημιουργικά.
Αγγίζουμε τους ανθρώπους. Τους ακούμε ενεργητικά. Κάνουμε εθελοντισμό. Θέλουμε να παίζουμε σαν παιδιά. Να ζούμε σαν τα παιδιά. Να μαθαίνουμε, για πάντα. Να μην βάζουμε ταμπέλες. Να σπάμε την ρουτίνα με κάτι καινούριο κάθε μέρα. Να γελάμε μέχρι να κλάψουμε. Να κλαίμε μέχρι να γελάσουμε. Να ξεφύγουμε. Να χάσουμε τον έλεγχο.
Να ζούμε την κάθε μέρα , την κάθε στιγμή.
Σήμερα. Τώρα…

.. εισπνέουμε, κλείνουμε τα μάτια μας, εκπνέουμε, εισπνέουμε, ονειρευόμαστε…